Project

Rijk Zwaan

  • Rijk Zwaan
  • Rijk Zwaan
  • Rijk Zwaan
  • Rijk Zwaan
  • Rijk Zwaan
Locatie:Nederland
Oppervlakte:0,3 ha.
Teelt:Research
Eigenschappen:Fytotrongebouw
Omschrijving:Certhon heeft voor Rijk Zwaan in Fijnaart een fytotrongebouw gerealiseerd.

Rijk Zwaan, Nederland

Met de realisatie van diverse groeicellen in dit 3.200 m2 grootte gebouw, heeft Rijk Zwaan de nieuwste voorzieningen voor researchactiviteiten.

Het fytotrongebouw telt twee verdiepingen waarin verschillende typen groeicellen zijn gemaakt. Certhon heeft de groeicellen ontworpen, gebouwd en ingericht.
De klimaattoepassingen kunnen per cel afgestemd en gemonitord worden op gewas en researchactiviteiten.

TL, SON- T, HPI, en daglicht-lampen, een breed scala aan licht- soorten zijn verenigd in dit project. Belangrijke factoren, aangezien licht een cruciale factor is tijdens researchactiviteiten.
Daarnaast zijn de klimaattoepassingen zoals verwarming, koeling, bevochtiging en CO2- dosering uitermate geavanceerd. Dat zorgt voor zeer ruime researchmogelijkheden, dat maakt dit project bijzonder.

Het klimaat in iedere groeicel kan nauwkeurig gemonitord en aangestuurd worden vanuit één centrale ruimte in het fytotrongebouw. Rijk Zwaan bschikt nu over hét gereedschap om haar researchwerkzaamheden op een minutieuze manier uit te voeren. Met dit project zet Certhon een nieuwe innovatieve stap op het gebied van groeicellen.

Relevant to you:

Ask your question here

Direct contact? Call +31 174 225080